Skip to main content

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: vxla Date: Mar 14, 2011 9:35am
Forum: audio Subject: HTTP 502 Errors

I'm seeing various HTTP/502 (Bad Gateway errors) on some uploads of mine:

For instance

http://www.archive.org/details/dso20110213

Is this issue going to be resolved soon?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Jeff Kaplan Date: Mar 14, 2011 3:57pm
Forum: audio Subject: Re: HTTP 502 Errors

This item seems fine now.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: jonc Date: Mar 16, 2011 10:21am
Forum: audio Subject: Re: HTTP 502 Errors

I'm seeing this about half the time I try to connect to the IA home page. It's been going on for since Monday. Server problems?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Jeff Kaplan Date: Mar 16, 2011 10:27am
Forum: audio Subject: Re: HTTP 502 Errors

Yes. We're in the midst of moving all servers. Right now I can only suggest trying again and being patient. It is a very complicated moved and there are many unanticipated issue to resolve.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: R Pal Date: Mar 14, 2011 4:43pm
Forum: audio Subject: Re: HTTP 502 Errors

Things have quieted down now, but there was a period of several hours where most pages were giving that "502" error.I figured the staff was fixing the "blank" forums errors and other unusual problems that were occuring at the same time. All seems OK now. Is there a "Its realy-realy broken" button to push anywhere?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: vxla Date: Mar 15, 2011 12:39pm
Forum: audio Subject: Re: HTTP 502 Errors

Looks good. Thank you, kind sir!